Archieven

Een Aanval Van Moed (De Tovenaarsring, #6)

door | 1 mei 2019

Hieronder een aantal gedachten over het verhaal in boek 6. Gewoon omdat ik denk dat een echte review er niet in zit. **SPOILERS AHEAD** Na 6 boeken gelezen te hebben in deze serie, lijkt het mij dat deze niet langer meer een Young Adult serie. Zeker niet nadat Gwen verkracht werd. Dat lijkt me niet… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Een Gelofte Van Glorie (De Tovenaarsring, #5)

door | 1 mei 2019

Net als de vorige delen zat ook dit deel vol met taalfouten, en hier en daar zelfs stukken tekst die de vertaler schijnbaar niet kon vertalen. Het verhaal zelf was verder goed. De wereld is nog steeds onduidelijk. De ene moment zitten de reizigers in een bos, woestijn, jungle…, en hebben de zonnen allerlei verschillende… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Een schreeuw van eer (De tovenaarsring, #4)

door | 1 mei 2019

Na 4 boeken gelezen te hebben in deze serie, en nog 13 te gaan, moet ik zeggen dat dit nooit de status van ‘groot epische fantasy-serie’ zal bereiken. Het verhaal is niet super goed geschreven, maar ook weer niet extreem slecht. Het verhaal zit vol met talloze fantasy-cliches. Het lijkt meer op een soap. De… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Een Lot Van Draken

door | 1 mei 2019

Deel 3 uit de serie van 17(!) boeken, en ook dit boek staat weer vol met fouten in de vertaling. Jammer. Thor vertrekt samen met de Krijgsmacht naar een ver eiland om gedurende 100 dagen te trainen. Niet alle jongens redden de trainingen, er komen er zelfs een paar bij om. Ook dit boek eindigt… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie