Archieven

Robbie en de Kruiper

door | 1 mei 2019

Dit is naar mijn idee een van de slechtere boeken van Feist. Te duur voor wat het levert. Op zich een goed verhaal, dat verder uitgediept had kunnen worden. Kon me ook niet echt goed inleven in het verhaal. Eind kwam een beetje gejaagd over. Ondanks zijn plaats in de Midkemia-reeks, is dit het slot… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Traan der goden

door | 1 mei 2019

Weer een geweldig boek van de hand van Raymond E. Feist. Ben een beetje de tel kwijt, maar geloof dat dit het 15e boek is in de Riftwarcycle. De boeken in deze sub-serie zijn voornamelijk gebaseerd op de jaren ’90 computerspel. Het speelt na de gebeurtenissen van de eerste 4 boeken, maar weer voor de… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

De moordenaars

door | 1 mei 2019

Beter dan het vorige deel Het verraad, dat een bewerking was van een computerspel. Interessante sub-plots en intrige’s. Het boek had een goede vaart en problemen werden opgelost door menselijk vernuft en moed, in plaats van te vertrouwen op Puc’s magische krachten. Eindelijk zien we wat er in de jeugd van William gebeurde. Goede karakterontwikkeling,… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Het verraad (Krondor, #1)

door | 1 mei 2019

We keren terug in de tijd naar de tijd van net na de Riftwar-oorlog. We zien een aantal oude bekenden terug, maken kennis met nieuwe helden. Dit boek gaat vooral om het vinden van verborgen krachten en het hooghouden van eer. De start ging wat moeizaam, zeker doordat we al weten wat er gaat gebeuren… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie