Archieven

Stad van Hemelse Vlammen

door | 26 april 2020

En zo komt er een einde aan de serie. De personages focusten zich te veel op de verkeerde dingen. Kom op zeg, de wereld staat op het punt van vergaan, en zij concentreren zich op hun liefdesleven. Okay, het zijn tieners (15/16 jaar), maar toch. Gelukkig waren de dialogen tussen de verschillende personages soms wel… Meer lezen »

Stad van Verloren Zielen

door | 22 april 2020

Bijna een 5-sterren boek. Bijna 😉 Het tempo was erg langzaam. Er was wat meer actie in dit boek te beleven, maar ook voldoende spanning. Jace stond onder de invloed van Sebastian, slechts heel eventjes was hij zijn eigen persoon. Clary geeft hem echter niet op, zij weet dat de echte Jace nog steeds ergens… Meer lezen »

Stad van gevallen Engelen

door | 19 april 2020

Dit boek was vele, vele malen beter dan zijn voorgangers1Toegegeven, het vorige deel was ook niet mis, maar deze was beter, maar wat een cliff-hanger. Nu moet ik zeker het volgende deel gaan lezen. Je zou haast zeggen dat het een geluk is dat we nu in een ‘intelligent’ lock-down zitten, zodat er meer tijd… Meer lezen »

Stad van glas

door | 15 april 2020

Laatste boek uit de eerste trilogie. Naar mijn mening het beste boek uit de serie. Genoeg actie. Was niet helemaal weg van de epiloog, was naar mijn mening een beetje te zoetjes. Jace vertrouwd de bedoelingen van De Kloof niet, en probeert er alles aan te doen om te voorkomen dat Clary naar de Stad… Meer lezen »