Archieven

Plaag (Gone, #4)

door | 29 mei 2019

Was het vorige boek, Leugens, aardig (4 sterren), dit boek krijgt van mij 4 1/2 sterren. Een halve punt aftrek voor Toto. Sorry, maar die karakter was gewoon irritant. Sam is niet langer de zelfopofferende jongen die hij in de eerste boeken was, hoewel hij nog steeds het beste voor heeft met kinderen van Perdido… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Gone – Leugens

door | 27 mei 2019

Deel 3 uit de Gone-serie van Micheal Grant. Nog steeds zitten Sam en de rest van de kinderen vast in Perdido Beach. Er is geen mogelijkheid om te ontsnappen. Dit is zeker geen boek voor watjes. Er komt iets van horror voor, maar niet extreem bloederig. Het verhaal had van mij iets langer mogen zijn.… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Honger (Gone, #2)

door | 24 mei 2019

Een wereld zonder volwassenen. De net 15 jarige Sam Temple moet plots als volwassene handelen, terwijl hij zelf nog maar een kind is. En dit vraagt een zware prijs van hem. Voor alles komen de kinderen bij hem. Of ze een bepaalde video mogen zijn, van wie een hond is. Toch houdt hij zich staande.… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Verlaten (Gone #1)

door | 22 mei 2019

Tijdens het lezen had ik regelmatig het gevoel alsof dit een ‘Under the dome‘ verhaal was. Lord Of the Flies, Under The Dome en Heroes lijken samen te komen in dit boek. Het boek heeft wat horror-achtige kanten, maar niet extreem. Een aantal kinderen met mysterieuze krachten. Een sterk verhaal, waarin een aantal kinderen gedood… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie