Archieven

Schemergeest (Drakenzieler #3)

door | 25 september 2020

Laatste deel uit de Drakenzieler trilogie. Dit boek heeft een nog duister tintje dan het vorige deel. We lezen iets meer over Fenna en haar ouders, er verdwijnen draakjes en eieren, en krijgt Gille een bondgenoot, maar of hij daar nou echt gelukkig van wordt. De personages in dit boek, hebben een goede groei meegemaakt.… Meer lezen »

Sluimergeest (Drakenzieler #2)

door | 21 september 2020

Opnieuw volgen we Fenna, die na teruggekeerd te zijn uit de schermerwereld moet wennen aan haar lichaam en nieuwe krachten. Zelfs Arlan, toch haar vriend, vervreemd steeds meer van haar. Verder zien we hoe Gille, die enige overlevende van de Cirkel overleeft en langzaamaan krachten ontwikkeld die hij van zijn Meester heeft geeërfd. Bijfiguren uit… Meer lezen »

Spiegelgeest (Drakenzieler, #1)

door | 17 september 2020

Eindelijk weer eens een fantasy verhaal van Nederlandse bodem, en wat voor een Aardig verhaal om de tijd wat te verdrijven. Verwacht geen hoogstaande proza, maar gewoon een mooi verhaal. Het is mij na het lezen van dit boek nog niet helemaal duidelijk hoe het nou precies zit met de draken, drakenburcht en het koningspaleis.