Archieven

De Kroonraad (Das Geheimnis von Askir, #6)

door | 31 oktober 2020

Om de wereld te redden, moet Havald de profetie laten uitkomen… Maar dat betekend dat hij moet sterven.. Eindelijk hebben Havald en zijn groep Askir bereikt. menig vijand is verslagen, maar nog is de strijd niet over. Er moet veel gebeuren voor er weer vrede is in de wereld. Via een profetie hoort Havald dat… Meer lezen »

De vuureilanden (Het geheim van Askir #5)

door | 25 oktober 2020

Er was weer eens een goede plot (die uit het vorige deel viel me wat tegen), en de vervelende bij-figuren waren niet altijd aanwezig. Er werden wel weer een aantal nieuwe bij-figuren gelanceerd, maar helaas stierven de meest interessante hier van. Op dit moment zijn we al gedurende 4 boeken onderweg naar Askir om hulp… Meer lezen »

De Marionettenspeler (Het Geheim van Askir, #4)

door | 22 oktober 2020

Havald, Leandra en hun reisgenoten zoeken nog steeds naar een manier om hun reis naar de stad Askir te vervolgen. Daar hopen zij hulp te krijgen in de strijd tegen de strijdlustige heerser van Thelak, Kolaron. Zijn macht reikt echter tot in Gasalabad. Havald en zijn groep verblijven nog steeds in Gasalabad, in afwachting van… Meer lezen »

Het Oog van de Woestijn (Het Geheim van Askir, #3)

door | 17 oktober 2020

Met het ‘Oog van de Woestijn’ levert Schwartz weer een deel in de ‘Het Geheim van Askir’-serie af. Wederom zijn de karakters springlevend en heeft het verhaal een goede opbouw, van zowel plot als wereld. Zowel de karakters op zich als de groepssamenstelling zijn nog verder uitgediept zodat je hen echt kan herkennen en voor… Meer lezen »