Archieven

Licht (Gone, #6)

door | 8 december 2019

Het laatste deel uit de Gone-serie, en Wauw… wat een verhaal. Dit deel was echt veel donkerder dan de vorige 5. Veel van de kinderen stierven, veelal vermoord door Gaia/gaiaphage. Dit boek, maar zeker ook de hele serie, laat zien hoe er omgegaan word met macht (en het misbruik er van) en de duistere zijde… Meer lezen »

Angst

door | 5 december 2019

Ondanks alle honger en andere ontberingen hebben de kinderen het leven onder de koepel van de FAKZ (Fallout Alley Kids Zone) overleefd. Maar ze zijn nog steeds niet veilig. Het was al weer een tijd geleden dat ik de eerdere delen had gelezen, en pas onlangs kwam ik in het bezit van de laatste twee… Meer lezen »

Plaag (Gone, #4)

door | 29 mei 2019

Was het vorige boek, Leugens, aardig (4 sterren), dit boek krijgt van mij 4 1/2 sterren. Een halve punt aftrek voor Toto. Sorry, maar die karakter was gewoon irritant. Sam is niet langer de zelfopofferende jongen die hij in de eerste boeken was, hoewel hij nog steeds het beste voor heeft met kinderen van Perdido… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Gone – Leugens

door | 27 mei 2019

Deel 3 uit de Gone-serie van Micheal Grant. Nog steeds zitten Sam en de rest van de kinderen vast in Perdido Beach. Er is geen mogelijkheid om te ontsnappen. Dit is zeker geen boek voor watjes. Er komt iets van horror voor, maar niet extreem bloederig. Het verhaal had van mij iets langer mogen zijn.… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie