Archieven

De Stenen Hemel (De Gebroken Aarde, #3)

door | 6 augustus 2020

3.5 sterren Heel wat beter dan de voorgaande twee delen (Het Vijfde Seizoen en De Obeliskpoort. Een goed opgebouwde wereld, en prima personages. Zeker op ongeveer een kwart van het boek werd het beter, met een goed einde. Ook in dit boek weer 3 verhaallijnen, twee daarvan volgens het bekend patroon. In eentje volgen we… Meer lezen »

Reis door de Nacht (De Saga van de Duistere Oorlog, #2)

door | 1 mei 2019

De Tweede Cirkel is fascinerend en hoewel over het algemeen nogal gruwelijk, zorgen de nieuwe personages voor een interessante verandering. Genoeg oude personages om balans te behouden. Sommige lijnen in het verhaal waren voorspelbaar, maar werkten soms verwarrend doordat er vrij vaak gesprongen werd naar een andere verhaallijn. Liever had ik gezien dat de lijn… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

De vlucht van de nachtraven

door | 1 mei 2019

Dit verhaal speelt verder in de toekomst dan ‘De oorlog van de grote scheuring’. Puc is ouder geworden, en zijn eerste vrouw is al lang geleden overleden. Hij is nu getrouwd met Miranda, de dochter van Macros. De hoofdrollen zijn echter vooral weggelegd voor hun zonen, Magus, een grote magiër, en Caleb, die geen magische… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie