Archieven

De wraak van de tovenaar (Ravenstorm, #3)

door | 7 juli 2020

Na het einde van het vorige boek ‘Het Spel van de Raven (Ravenstorm #2)‘ had ik gehoopt dat dit boek beter zou worden. Helaas, dat was valse hoop. Veel slechter kon ht niet worden, maar veel beter dus ook niet. Het is niet dat Hennen niet kan schrijven, verre van dat. Zijn boeken over ‘De… Meer lezen »

Nachtadem (drakenelfen, #10)

door | 2 december 2019

Het 10e deel van de Drakenelfen, van Bernhard Hennen, is tevens het laatste deel uit deze serie. Het boek had aan het einde nog wel last van wat losse draadjes, die helaas niet opgelost worden. Zelfs de epiloog voegde niets bijzonders toe. Vragen die nog steeds open zijn, zijn: Wat gebeurt er met Nandalee, Emerelle… Meer lezen »

Het einde van de magiër (De saga van de Chaosoorlog, #3)

door | 9 juni 2019

En nu bevinden we ons aan het einde van een reis. Een reis die ons door Midkemia en andere landen (en zelfs realiteiten) heeft geleidt. Een reis die begon met Magier en een jongen die maar geen leermeester kon vinden, maar door de hofmagiër onder zijn hoede wordt genomen, en later uitgroeit tot de grootste… Meer lezen »

Een kroon in gevaar (De saga van de Chaosoorlog, #2)

door | 6 juni 2019

Mooi boek, jammer alleen dat de uitgever/vertaler verzuimd heeft om het te lezen voor ze het uitgaven. Het bevatte flink wat foutjes die voorkomen hadden kunnen worden, zoals missende woorden, zinnen die niet goed liepen. Zeker voor een professionele uitgeverij zou dit niet mogen voorkomen. Heb dit ook wel eens gezien bij andere e-boek uitgevers,… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie