Archieven

De Romeinse lusthof

door | 9 mei 2019

Een goede mix van feiten en fantasie. Vol met informatie over het oude Rome, Caravaggio, de De’ Medici en meer. Raakte wel eens de ‘weg’ kwijt met al de kunstwerken die genoemd werden, en de personages. Op een dag, een paar maanden na zijn huwelijk met Emily, raakt Nic Costa betrokken bij een moordonderzoek. Een… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Het zevende sacrament

door | 5 mei 2019

Interessante plot. Lastig dat sommige hoofdstukken opeens 14 jaar terug in de tijd gaan. Wel ingewikkeld. Goed om te zien dat de karakters in de opeenvolgende delen steeds meer groeien. Het einde was een verrassing voor me.

Categorie: Geen categorie

De Pantheon getuige

door | 1 mei 2019

Kwam niet echt in het verhaal. Startte traag, maar had wel genoeg actie om je bezig te houden. Begon er een beetje genoeg van te krijgen te lezen dat Peroni door een fout van hem bij de ‘gewone’ politie terecht kwam. De reden daar van was al in het Het Bacchus offer uitgelegd, en nu… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Het Bacchus offer (Nic Costa, #2)

door | 1 mei 2019

Dit boek las niet echt lekker. De vele hoofdpersonen waren mij te vlak en clichématig. Geen van de hoofdpersonen hadden een echt leidende rol. Verwarrend en teleurstellend.

Categorie: Geen categorie