Archieven

Besmet

door | 30 juli 2020

Ik heb betere boeken gelezen, maar ook slechtere. Deze zat echter vrij diep in de lijst van slechte boeken. Misschien kwam het door de verteller van het audio-boek, maar het boek heeft mij geen moment echt in de greep gehouden, en regelmatig heb ik het maar weer uitgegooid. Het was waarschijnlijk toeval dat dit boek… Meer lezen »

Straf

door | 24 april 2020

Ik heb dit boek ‘gelezen’, maar moet eerlijk waar zeggen dat ik niet precies weet waar het nou over ging. Ik ga het proberen nog eens te lezen, misschien dat ik het dan wel weer weet. Daarom nu dan ook geen sterren

De Amberzaal

door | 18 februari 2020

Dit boek begint met een marteling van 4 gevangenen in Mauthausen. Dit maal waren de gevangenen echter 4 Duitse soldaten, die de geheime locatie van de ‘Amberzaal’ wisten. De Amberzaal werdt tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers in Rusland gestolen. Vlak voor het einde van de oorlog is deze op transport gezet om ergens… Meer lezen »

Een jaar later (EMP-serie, #2)

door | 10 oktober 2019

Een goed vervolg op Een seconde later (EMP-serie, #1). In het vorige deel werd Amerika getroffen door een EMP (electrische magnetische puls). Het land werd gelijk een flink eind terug gezet in de tijd. Electische apparaten werken niet meer, en al snel breekt er chaos uit. De mensen van Black Mountain willen hun leven weer… Meer lezen »