Archieven

De strijd van de dwergen (de Dwergen, #2)

door | 16 december 2020

De dwergen sluiten zich opnieuw aan bij de mensen en dit keer sluiten zelfs hun vijanden, de elfen, zich aan om opnieuw de strijd aan te binden tegen het nieuwe Kwaad, de Alfen en de Avatars uit het Land aan gene Zijde. Een leuk verhaal in een mooi vormgegeven wereld, zoals we dat van Heitz… Meer lezen »

De Dwergen (De Dwergen, #1)

door | 6 december 2020

Hoewel het verhaal soms een beetje overkwam alsof het geschreven was door brugklassers, en het nogal voorspelbaar was, toch heb ik geen spijt dat ik dit boek gelezen heb. Het verhaal leest een beetje als een ‘quest’, waarin de held(en) naar een bepaald punt worden gestuurd, om daar vandaan weer naar een volgende punt gestuurd… Meer lezen »

Artemis

door | 29 november 2020

Een tijd terug las ik het boek ‘The Martian’ van Andy Weir. Had er destijds al veel van gehoord, en vond het geweldig. Nu dan kreeg ik het boek ‘Artemis’ van dezelfde auteur in handen, en dacht dat dit ook wel weer zo’n mooi geschreven en spannend boek zou zijn. Niet dus… O. Het idee… Meer lezen »

Het Bloedende Land (De Godenoorlogen, #3)

door | 15 november 2020

Het verhaal wordt nu wel heel erg complex. Ook de personages zijn toch weer anders dan we dachten. Ik hoop dat in een volgend boek een en ander wat meer opgehelderd wordt, maar aangezien deel 4 nog niet uit is, zal het nog wel even duren voor we zover zijn.