Archieven

De Verloren Van Eyck (Suske en Wiske, #351)

door | 13 februari 2020

Tja… wat hier nu weer van te zeggen. Het was weer een typische Suske en Wiske verhaal, die ditmaal gehaal in het verleden plaats vond. Suske is een beetje een macho figuur, die vindt dat meisjes geen spion kunnen worden. Wiske probeert te bewijzen dat ze dat wel kunnen. Hij is een grote fan van… Meer lezen »

De nacht van de narwal (Suske en Wiske, #350)

door | 1 februari 2020

Aardig, niet meer of minder. Suske komt in het bezit van een narwaltand. Deze narwaltand, gemarkeerd met allerlei runen, is het eigendom van een Vikingkoning. De tand, het symbool van macht, wordt gestolen door de rode vikingen. Arkin, de zoon van de blauwe koning, had deze moeten bewaken. Hij wordt door de goden bestraft. Hij… Meer lezen »

De wrede wensput (Suske en Wiske, #348)

door | 14 juni 2019

Lambik ontdekt, geheel op zijn wijze, een wensput. en weet deze goed te gebruiken. Hij wenst rijkdom, een verbouwing van zijn huis etc. Echter… Alles wat hij wenst blijkt een negatieve uitkomst te hebben voor een van zijn vrienden. Sidonia raakt alles kwijt, zelfs bijna haar leven. Gelukkig weten Suske en Wiske dit samen met… Meer lezen »

Categorie: Geen categorie

Chronos en Chaos

door | 1 mei 2019

Wat moet je zeggen over een stripboek. Deze was wel beter dan de laatste paar. De tijd veranderd, en Barabas moet dit proberen op te lossen. Dit doet hij samen met Suske/Wiske, Lambik, Jerom en Sidonia. Om begrijpelijke redenen geef ik hier geen ‘sterren’ aan

Categorie: Geen categorie