Vrouwe Middernacht (The Dark Artifices, #1)

door | 21 mei 2020
Lady Midnight
Categorie:
ISBN13: 9789048836260
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 33358801
Goodreads Rating: 4.42
Vijf jaar na de gebeurtenissen in Stad van Hemelse Vlammen is Emma Carstairs niet langer een rouwend meisje, maar een jonge vrouw die vastberaden is te ontdekken wie haar ouders heeft vermoord. Samen met haar parabatai, Julian Blackthorn, patrouilleert ze door de straten van Los Angeles, waar ze een demonisch complot onderzoeken. Dit is Emma's kans om wraak te nemen en antwoorden te vinden. Wie heeft haar ouders werkelijk vermoord? En waarom verbiedt de wet…

Een nieuwe serie uit de wereld van de Schaduwjagers, waarvan Joost in zijn blog zich terecht afvraagt of het een coole nieuwe serie is, of verdere uitmelkerij van de schrijver.

Het boek leek veel van het zelfde te zijn. De Schaduwjagers waren precies zoals ze in andere boeken ook waren, de Benedelingen ook. We komen nieuwe personages tegen, maar ook oude bekenden komen langs.

Eerst de Blackthorns. Wat een geweldige familie. zeker Ty en Julian. In mindere mate Liv, okay, zij was de iets oudere tweeling van Ty en daardoor nodig om hem te helpen.
Wat betreft Dru en Tavy, daar heb ik nog geen mening over. Zij kwamen in het eerste deel niet echt aan bod. Zij werden door de oudere kinderen ook vaak als klein gezien.
Vooral Jules/Julian is een van de belangrijkste personages in de familie en het boek. Al op 12-jarige leeftijd nam hij, samen met Emma, de zorg voor zijn jongere broertjes en zusjes over. Ook leidde hij het Instituut van Los Angeles.


Lees ook de review van Joost op NerdyGeekFanboy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.