Verbroken in Schemer (Lilith, #2)

door | 18 juli 2020
Verbroken in Schemer
Series:
Series Number: 2
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789463082372
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 54552188
Goodreads Rating: 3.75
Lilith heeft zich erbij neergelegd dat ze weer in handen is van de oorlogszuchtige profeet Kasimirh. Ze is bereid alles te doen wat hij haar opdraagt, zelfs als dat betekent dat ze de vrienden die ze in Merzia heeft gemaakt moet doden in naam van de God Jakob. De enige andere optie - vechten aan de kant van Merzia - is minstens zo erg.Als het geluk eindelijk op haar pad komt, blijkt dat er nog…

Het begin was een beetje wennen. Ik dacht dat we een eind terug in de tijd waren gegaan, maar dat bleek niet zo te zijn.

Lilith heeft zich neergelegd bij haar lot en laat zich meevoeren naar de duistere magiér Kasimirh. Niet veel later wordt zij echter gered door het Inuuk-volk. Ze probeert van hen te ontsnappen en naar Kasmirih terug te keren. Echter een ontmoeting met de leider van dit volk, de magiér Niul doet haar opnieuw twijfelen.

Zoals zo vele midden-boeken in een serie heeft ook dit boek te lijden met het zelfde syndroom; het verhaal vertraagt een beetje. De spanning blijft echter redelijk.

Het boek laat zien dat iemand die iets slechts doet, toch niet altijd echt heel erg slecht te zijn.

Voor een Nederlandse auteur kwam ik toch een aantal taalkundige fouten tegen. Jammer, daarom een halve punt aftrek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.