Thuis (De 100, #3)

door | 29 september 2019
Homecoming
Author:
Series Number: 3
Categorie:
ISBN13: 9789020679823
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 25011102
Goodreads Rating: 3.72
De honderd beginnen langzaam te wennen aan het leven op aarde. Maar alles wat ze zo zorgvuldig hebben opgebouwd, dreigt geruïneerd te worden als de rest van de Kolonie terugkeert uit de ruimte.Als de transportschepen neerstorten op de Aarde, leidt Clarke een grote reddingsoperatie. Ze weet dat haar medische kennis hard nodig is, maar wil eigenlijk ook op zoek naar haar ouders. Bellamy moet kiezen: vechten voor zijn nieuwe leven of vluchten voor de leiders…

(Audio-boek)

ik weet niet of het aan het verhaal ligt, of aan de manier van vertellen, maar merk vaak dat ik de volgende dag al weer veel van het pas gelezen beluisterde deel al weer vergeten ben.

De ‘gelukkige’ overlevenden van de Kolonie, komen aan op de Aarde. Over het algemeen zijn de nieuwe mensen welkom, maar de aankomst van Waarnemend Kanselier Rhodes veroorzaakt ergernis bij de 100. Zij hebben een systeem opgebouwd, en hebben alles goed in handen. Dan wordt Bellamy gearresteerd door soldaten van de Waarnemend Kanselier om zijn ‘misdaden‘. Clarke is vastbesloten om Bellamy te helpen en samen met hem haar ouders te vinden. Wells probeert intussen zijn positie in het kamp te behouden, terwijl Glass en Luke blij zijn om op de Aarde te zijn gekomen. Helaas is niet alles zoals zij het hadden verwacht.

Het plot van het verhaal lag voornamelijk op hoe Waarnemend Kanselier Rhodes problemen veroorzaakt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.