Sluimergeest (Drakenzieler #2)

door | 21 september 2020
Sluimergeest
Series:
Series Number: 2
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789463080019
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 25149228
Goodreads Rating: 4.08
Fenna probeert haar leven weer op te pakken en dat gaat met vallen en opstaan. Ze moet wennen aan de nieuwe staat van haar lichaam. Net nu ze denkt dat ze het geluk weer heeft gevonden, dreigt haar alles door de vingers te glippen. Ze raakt haar zicht kwijt en Arlans liefde, die ze het meeste koestert. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle, haar krachten slaan op hol. En dan knalt alles uit elkaar.Gille…

Opnieuw volgen we Fenna, die na teruggekeerd te zijn uit de schermerwereld moet wennen aan haar lichaam en nieuwe krachten. Zelfs Arlan, toch haar vriend, vervreemd steeds meer van haar. Verder zien we hoe Gille, die enige overlevende van de Cirkel overleeft en langzaamaan krachten ontwikkeld die hij van zijn Meester heeft geeërfd.

Bijfiguren uit het eerste deel krijgen nu een wat meer prominenter aanwezigheid. We zijn de ontwikkelingen die beide hoofdpersonages maken. Er wordt langzaam opgebouwd naar het derde deel van deze serie. Wel is het boek, zeker in het begin wat traag. De eerste – pak hem beet – 250 pagina’s voelen aan als een lange intro naar de rest van het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.