Schimmen van de schaduwmarkt

door | 15 mei 2020
cover
Categorie:
ISBN13: 9789048844159
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 49955388
Goodreads Rating: 4.27
De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te kopen en duistere deals te bespreken. Stille Broeder Zacharias is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Volg hem twee eeuwen lang en ontdek verhalen vol liefde, trouw, verdoemenis en spijt. Je ziet hoe Matthew Fairchild in de problemen raakt wanneer hij de grootste zonde van zijn leven begaat - iets wat hij nooit kan vertellen…

2.5 sterren.

Het is niet zo dat ik het boek haatte, maar ik had er niet echt iets mee. Dat geldt voor veel van dit soort bundels. Diverse losse verhalen in een band. Een ding dat duidelijk werd in dit verhaal, was dat Jem een ‘man-crush’ had voor Wil. Niets mis mee, maar wordt wel vervelend.

De verhalen misten een goede plot en inhoud. De personages voelden afstandelijk en niet zichzelf. Uiteindelijk waren er maar een paar verhalen die mij konden boeien, zoals het verhaal waarin Alec en Bane hun tweede kind adopteerden, of het verhaal waarin Tessa en Charlotte als vrijwilligers in het ziekenhuis werkten gedurende de Blitz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.