Schaduwheer (De Duistere Machten, #2)

door | 26 mei 2020
Lord of Shadows
Categorie:
ISBN13: 9789048836741
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 37941184
Goodreads Rating: 4.50
Emma Carstairs heeft eindelijk de dood van haar ouders gewroken. Ze dacht dat ze hierdoor rust zou krijgen, maar dat is niet het geval. Ze verlangt naar haar parabatai Julian, maar een relatie met hem brengt hen allebei in gevaar. Dus besluit ze zijn broer Mark te daten. Maar die heeft ook zo zijn eigen problemen...De Onseelie-koning is de Koude Vrede ondertussen zat en wil niet langer aan de eisen van de schaduwjagers toegeven. Gevangen…

Een van de betere delen, hoewel ik sommige stukken snel gelezen heb, de diverse ‘liefdes-scenes’ hadden wat mij betreft geen plaats in het boek hoeven te hebben. En hoe vaak moeten we nog horen dat Julian als 12-jarige de zorg van zijn jongere broertjes en zusjes op zich naam.
Zoals sommigen op Goodreads al schreven, ‘I was bored at times’.

Toch viel het uiteindelijke verhaal niet tegen. Er was voldoende actie in het boek te vinden om het niet echt saai te laten zijn.

Mijn favorieten voor dit boek: Ty en Kit. En in een iets mindere mate, Julian/Jules. De andere… niet echt.

Het einde was hard, maar kwam niet onverwacht, er moest nog wat gebeuren om een derde deel te rechtvaardigen. Jammer dat het nou net dit personage moest zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.