Ontworteld

door | 24 september 2019
Uprooted
Author:
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789024569700
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 28665178
Goodreads Rating: 4.09
Ontworteld van Naomi Novik is de betoverende fantasyroman vol avontuur en samenzweringen waarvan de filmrechten al zijn verkocht aan Warner Bros, de studio van de Harry Potter-films en The Lord of the Rings.Ontworteld is het verhaal over een volk dat vertrouwt op een kille tovenaar als beschermer tegen het gevaarlijke Woud. Maar deze man vraagt een enorme prijs: een jonge vrouw die hem tien jaar moet dienen, een lot haast net zo verschrikkelijk als in…

Hoera!!! UIT.

Sorry, dit boek was een complete verspilling van tijd en elektronen.

het begin van het boek was aardig, maar daarna ging het al snel bergafwaarts, en tegen het einde kwam het geforceerd over. De omslag ziet er nog aardig uit en de synopsis op de achterflap belooft veel maar het boek kan het niet waarmaken.

De personages zijn allemaal stijfjes, en maken geen enkele ontwikkeling door. Geen van de personages had iets waarmee je je zelf kan associeren. En om het nog erger te maken, dit was een ‘ik’-boek. Een typische ‘Mary Sue’ personage 1.

Ik heb begrepen dat de rechten van dit boek zijn verkocht voor een film. Mijn advies… NIET DOEN!!

Sorry, geen zin om hier nog meer elektronen aan te verspillen. ik zal je de verkoop-links besparen. Zelfs geen halve punt, want er zat geen draak in dit boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.