Jennifer Government

door | 13 maart 2012
Jennifer Government
Author:
ISBN13: 9789026983399
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 13540696
Goodreads Rating: 3.66
Format: Paperback
De wereld waarin Jennifer Government leeft, wordt beheerst door Amerikaanse bedrijven, op wat achtergebleven gebieden zoals Europa na. In deze wereld is belasting illegaal, heb je als achternaam de naam van het bedrijf waarvoor je werkt, is de politie een beveilingsfirma, net als de National Rifle Association (NRA), en mag de regering misdaden alleen onderzoeken als ze het slachtoffer een rekening kunnen sturen. Het is werkelijk een paradijs voor aanhangers van de vrije markt.Hack Nike,…

In deze dystopische wereld heb je de achternaam van het bedrijf waar je voor werkt. De politie is een beveiligingsbedrijf, net als het National Riffle Association (NRA). En de overheid zal enkel een onderzoek naar misdrijven doen als ze het slachtoffer een rekening kunnen sturen. Belastingen zijn illegaal.

John en John Nike (werkzaam bij Nike, en geen familie) bieden Hack Nike een contract aan. Hij moet zorg gaan dragen voor de promotie van een nieuw paar Nike schoenen. Deze schoenen kosten $2,500 per paar. De promotie bestaat uit een … moord.

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.