Het Zilveren Masker

door | 4 oktober 2019
The Silver Mask
Series Number: 4
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789048835522
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 43624665
Goodreads Rating: 4.09
Vrijheid heeft een hoge prijs.Het ziet ernaar uit dat Callum Hunt een leven achter de tralies staat te wachten, nu hij verbannen is uit de rest van de magische gemeenschap voor wat hij is én voor wat hij zou kunnen worden. Maar dan belooft een schokkende onthulling hem vrijheid, al is het tegen een hoge prijs. Zal het Callum lukken om sterk te zijn en trouw te blijven aan zijn vrienden en docenten? Of zal…

Ik was wat teleurgesteld in het vorige deel, en ook dit deel was geen echte hoogvlieger. Het was een aardig verhaal, maar meer ook niet. Langdradig op sommige momenten, en de echte actie kwam pas in de laatste paar hoofdtukken.

Na de dood van zijn vriend Aaron, en omdat hij de ziel van de Vijand des doods in zich heeft zit Call in het Panopticon, de tovenaars-gevangenis. Hij betwijfeld of hij ooit nog vrij zal komen. Tijdens een bezoek van Jasper breekt er plots brand uit in de gevangenis en lukt het hem om, geholpen door Anastasia, te ontvluchten. In haar huis ontmoetten ze ook Tamara en, tot zijn schrik, meester Joseph en Alex.

Meester Jospeh en Alex willen dat Call het lichaam van Aaron weer tot leven brengt, zodat hij zijn krachten op de wereld los kan laten. Call wil dit niet doen, maar er is geen andere keuze. Uit wat hij heeft geleerd op school en uit de beschrijvingen die hij gevonden heeft, lukt het hem om Aaron weer terug te brengen uit de dood. Toch is er iets niet helemaal goed gegaan. Aaron is dan niet bezeten door de Chaos, toch is hij niet helemaal zich zelf.

Meester Joseph dwingt Alex nu om zijn zoon Drew terug te halen uit de dood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.