Het legioen van vlammen

door | 2 september 2019
The Legion of Flame
Author:
Series Number: 2
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789024580118
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 39337638
Goodreads Rating: 4.18
Cleemond Torkreek overleefde met draken overspoelde jungles, vijandige stammen en de pijnlijke steken van verraad, maar zijn problemen zijn nog maar net begonnen. De legendarische Witte Draak - niet meer dan een mythe volgens sommigen - is ontwaakt uit een diepe slaap, en heeft maar een doel: de wereld van de mens eens en voor altijd in de as te leggen.Er is al een stad gevallen onder de ontzagwekkende legioenen van de draak, en meer…

Een goede middenboek in de Draconis-serie. Vaak zijn de middelste boeken uit een serie zwakker dan de vorige of volgende. Niet in dit geval. Dit boek was net zo krachtig, of zelfs krachtiger, als Vuur van de draak.

het verhaal gaat verder waar we bij het einde van het eerste boek zijn gebleven. Lizanne was gedurende het hele boek weer een krachtige personage.

Glee krijgt een sterkere verhaallijn, en het is in zijn POV dat we meer informatie krijgen over zijn wereld, en, niet onbelangrijk, de herkomst van de draken.

Sirus, in het vorige deel nog een zwakke personage, krijgt nu een hele eigen verhaal-lijn, als de ‘‘, en doet dat met verve.

Ryan neemt je mee op reis door zijn wereld, en stelt je in staat om zijn geschiedenis en geheimen te ontdekken. Het is duidelijk dat Ryan weet hoe te schrijven. Hij heeft alles netjes voorbereid voor het volgende, en laatste deel ‘Het Keizerrijk van As’, dat helaas nog niet als KOBO-Plus beschikbaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.