Hemelvuur (Drakenelfen, #6)

door | 17 november 2019
Die gefesselte Göttin, part 2
Series Number: 6
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789024562862
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 22601810
Goodreads Rating: 4.13
De elfin Nandalee keert na een gevaarlijke reis eindelijk terug naar Alfenmark, waar haar de laatste proef wacht om een drakenelf te worden. De profetie van een roodrug voorspelt echter dat ze, voordat het zover is, iedereen zal verraden die van haar houdt.Ondertussen ontdekken de dwergen diep onder het hart van Alfenmark een geheim dat hen in staat stelt af te rekenen met hun gevleugelde tirannen. Maar voordat ze de strijd met de draken kunnen…

Eindelijk kan de elfin Nandalee aan de laatste proef beginnen om een Drakenelf te worden. Een profetie, gemaakt door een Roodrug zegt echter dat voordat het zover is, iedereen waar van zij houdt, zal verraden.

De dwergen ontdekken een geheim waarmee zij de heerschappij van de Draken kunnen verslaan. Zij moeten echter eerst zien te overleven in hun wereld van moord en intriges.

De onsterfelijke Aaron betaald een hoge prijs voor zijn idealen om de wereld te verbeteren. Ook zal zijn geliefde Shaya sterven op op het altaar van de Luwiërs.

Volodi, ooit de kapitein van de lijfwacht van Aaron, keert naar zijn thuisland terug, maar ontdekt al gauw dat daar voor hem geen plaats meer is. Hij komt terecht bij een andere Onsterfelijke, weer als kapitein van de lijfwacht. De Onsterfelijke probeert Volodi te doden, maar slaagt daarin niet door het ingrijpen van de devanthars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.