Een Toernooi Van Ridders

door | 21 juli 2019
A Joust Of Knights (The Sorcerer's Ring, #16)
Author:
Series Number: 16
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9781632917041
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 35419372
Goodreads Rating: 3.98
"DE TOVENAARSRING heeft alle ingredienten voor direct succes: intriges, samenzweringen, mysteries, dappere ridders en opbloeiende relaties vol met gebroken harten, bedrog en verraad. Het houdt je uren bezig en is voor alle leeftijden geschikt. Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van alle fantasie lezers." -Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (regarding A Quest of Heroes) "[Een] vermakelijk epische fantasie." -Kirkus Reviews (regarding A Quest of Heroes) "Het begin van opmerkelijke dingen zijn aanwezig." -San Francisco Boek…

Waarom blijf ik me zelf toch steeds martelen met deze serie? Ik heb er eigenlijk genoeg van. Gelukkig nog maar een boek te lezen, want dat is het rare, ik wil de serie echt uitgelezen hebben. En ik blijf er bij, dit verhaal heeft potentie, als het alleen maar een betere auteur had (en ook een vertaler, die niet op de automaat vertaalt, maar ook leest waar het verhaal over gaat).

Thorn vliegt op zijn draak in een uur zo’n 1000 mijlen weg, iets waar zijn vrienden op het schip maanden over zouden toen. Toch, op het moment dat Thor op zijn bestemming aankomt, zijn zijn vrienden daar ook al.

Waar is het plot gebleven? Was er eigenlijk wel eentje? Het voelt alsof het verhaal opnieuw verteld gaat worden, maar dan met een ander jasje.

Ik vraag me af of Morgan Rice wel genoeg tijd heeft om in het volgende boek alles tot een einde te brengen. Of blijven we zitten met niet opgeloste zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.