Een Mars Van Koningen

door | 1 mei 2019
Een mars van Koningen
Author:
Series Number: 2
Genre:
ISBN13: 1230000246416
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 24115655
Goodreads Rating: 3.67
Format: ebook
“DE TOVERNAARSRING heeft alle ingrediënten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy.” --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos EEN MARS VAN KONINGEN neemt ons weer een stapje verder mee op Thors epische reis naar volwassenheid, terwijl hij zich meer begint te realiseren over…

Een goed vervolg op Een Zoektocht Van Helden.

De jongen Thor zit gevangen. Verdacht van een poging tot moord op de koning, terwijl alles wat hij deed het waarschuwen hier voor was. Terwijl Thor gevangen zit, wordt een tweede poging genomen om de koning te doden. Te midden van zijn familie en raadgevers verklaart de stervende koning Thor onschuldig.

Thor en het Legioen vertrekken voor hun ‘100 DAGEN’, de ultieme test om te bekijken of iemand geschikt is voor het Legioen en misschien uiteindelijk wel een ‘ZILVEREN’ worden kan. Tijdens de vaartocht naar het eiland waar ze 100 dagen zullen verblijven, wordt het schip waarop zij varen aangevallen door een vloot van het Rijk. Het lukt om te ontsnappen, maar dan ….

Gareth blijft arrogant, en doet alles wat hij kan om de door zijn vader opgebouwde vrede in het koninkrijk te vernielen.

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.