Een Land Van Vuur

door | 9 juli 2019
A Land O Fire (The Sorcerer's Ring, #12)
Author:
Series Number: 12
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9781632914392
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 27179020
Goodreads Rating: 3.86
In EEN LAND VAN VUUR (BOEK #12 IN DE TOVENAARSRING), zijn Gwendolyn en haar mensen door Romulus' draken en zijn miljoenenleger omsingeld op de Hoge Eilanden. Alles lijkt verloren-tot er redding komt uit een onwaarschijnlijke hoek. Gwendolyn is vastberaden om haar baby terug te vinden, die verloren is op zee, en om een nieuw thuis te vinden voor haar verbannen natie. Ze reist over vreemde en exotische zeeen en moet ondenkbare gevaren, opstanden en honger…

Sorry… 2 sterren max. Valt het op dat het aantal sterren omlaag gaat?

Zoals iemand anders op Goodreads al eens schreef: “Een geweldige serie, als het maar door een ander geschreven was”. Ik kan me daar zo langzamerhand wel bij aansluiten.

De reden dat ik deze serie door blijf lezen is dat ik graag wil weten hoe het afloopt, maar ben sommige personages (Thor1, Gwen) zo langzamerhand wel beu. Ze sterven, maar op het laatste moment worden ze weer gered door een ander. Gelukkig heb ik deze boeken ‘gratis’ door een abonnement op Kobo Plus waar mee ik nog veel meer boeken kan lezen.

Mensen die in steen veranderen doordat ze naar het water kijken, een baby, alleen op een boot op de oceaan, wordt door een bende ‘wilden’ geofferd aan een vulkaan2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.