Een Heerschappij Van Koninginnen

door | 12 juli 2019
Een Heerschappij Van Koninginnen
Author:
Series Number: 13
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9781632915467
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 29005845
Goodreads Rating: 3.90
DE TOVENAARSRING heeft alle ingredienten voor direct succes: samenzweringen, intriges, mysterie, dappere ridders en opbloeiende relaties, compleet met gebroken harten, bedrog en verraad. Het zal je urenlang boeien, en is geschikt voor alle leeftijden. Aanbevolen voor de permanente collectie van alle liefhebbers van fantasy."--Books and Movie Reviews, Roberto MattosEEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN is Boek #13 in de Bestverkopende serie DE TOVENAARSRING, die begint met EEN ZOEKTOCHT VAN HELDEN (boek #1).In EEN HEERSCHAPPIJ VAN KONINGINNEN zeilen…

Het lijkt er op dat we nu gerecyclede verhalen krijgen. De persoon Darius lijkt heel veel op Thor; Erec en Alistair hebben nu haast dezelfde problemen als Thor en Gwen eerder; Andronicus/Romulus/Volusia lijken haast dezelfde persoon te zijn.

Net als eerdere delen bevat ook dit deel weer de nodige (ver)taalfouten en een voorspelbare plot-line.

Thor. In de eerste paar delen kon ik hem nog wel pruimen, maar hij begint me steeds meer te ergeren. Thor is aan het eind zo machtig dat hij het leger van de KONING der doden de baas kan, maar uitsluitend omdat hij zich weer eens op het laatste moment herinnerde dat hij krachten had.

Ik zal deze serie uitlezen, gewoon omdat ik nu al zo ver in het verhaal zit, maar het absoluut niet aanraden aan andere lezers.

Vraag me trouwens af hoe de serie zou zijn geworden als een betere schrijver dit had geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.