Een Gelofte Van Glorie (De Tovenaarsring, #5)

door | 1 mei 2019
A Vow of Glory
Author:
Series Number: 5
Genre:
ISBN13: 9781632911476
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 45427642
Goodreads Rating: 3.68
Format: ebook
In EEN GELOFTE VAN GLORIE (Boek #5 in de Tovenaarsring), vertrekken Thor en zijn vrienden van de Krijgsmacht op een epische tocht naar de uitgestrekte wildernis van het Rijk om het eeuwenoude Zwaard van het Lot te vinden en de Ring te redden. Thor vriendschappen worden sterker terwijl ze naar nieuwe plekken afreizen, het tegen onverwachte monsters opnemen en zij aan zij strijden in onvoorstelbare gevechten. Ze bezoeken exotische landen en ontmoeten wezens en mensen…

Net als de vorige delen zat ook dit deel vol met taalfouten, en hier en daar zelfs stukken tekst die de vertaler schijnbaar niet kon vertalen. Het verhaal zelf was verder goed.

De wereld is nog steeds onduidelijk. De ene moment zitten de reizigers in een bos, woestijn, jungle…, en hebben de zonnen allerlei verschillende kleuren. Kom Morgan, zorg dat je de wereld een beetje logischer in elkaar zet. Het maakt het voor de lezer geloofwaardiger als we meer details kennen van de omgeving, zodat het verschijnen van een monster logischer zou zijn.

Gelukkig is de basis van het verhaal wel goed, anders zou ik nu gestopt zijn met het lezen van de serie.

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.