Een Bewind Van Staal

door | 6 juli 2019
A Reign of Steel (The Sorcerer's Ring, #11)
Author:
Series Number: 11
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9781632913098
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 27475861
Goodreads Rating: 3.82
In EEN BEWIND VAN STAAL (BOEK #11 IN DE TOVENAARSRING), moet Gwendolyn haar mensen beschermen als het Koninklijk Hof bezet wordt. Ze wil hen uit de Ring evacueren-maar er is een probleem: haar mensen weigeren te vertrekken. Er ontstaat een machtsworsteling, en Gwens heerschap wordt voor het eerst uitgedaagd-terwijl de Ring in groot gevaar is.Achter de McClouds ligt de dreiging van Romulus en zijn draken, die zich, nu het Schild is uitgeschakeld, voorbereiden op een…

Deel 11, en ook hierin weer veel missende woorden en typo’s (laat ik daar maar van uit gaan). ‘te voer’ ipv ‘te voet’ en dat soort dingen.

‘zijn beknopte sneden als een mes door de nacht’. Zijn beknopte WAT?

‘.. en werden elk door één van de genezeressen van de Koningin’. opnieuw WAT?

En dan heb ik het nog niet gehad over de grootste fout die er in mijn ogen kan bestaan, namelijk het feit dat Thor en Gwen getrouwd zouden zijn, terwijl in het vorige deel besloten was, om na de dood van Selese, het huwelijk uit te stellen.

Door een daad van Reece breekt er bijna een oorlog uit tussen De Ring en de Hoge Eilanden. Reece wordt uitgestuurd om zijn excuses aan te bieden aan de vader van de door hem gedode Falus. Eenmaal ter plaatse dood hij echter de vader en breekt die burgeroorlog alsnog uit. Als Gwen daarvan hoort is zij woedend op haar broer, en terecht. Maar eenmaal weer bij elkaar is het enige wat zij zegt dat hij haar nooit meer moet dwarsbomen, en daar blijft het bij. Hij wordt niet eens zonder eten naar zijn kamer gestuurd.

Voor de rest… Ik heb het boek net uit, en ben nu al een groot deel van het verhaal kwijt. Dat zegt genoeg denk ik.

2 1/2 ster, omdat ik verder in een goede bui ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.