De vierde schijf

door | 1 mei 2019
De vierde schijf
Author:
Series:
Series Number: 2
Genre:
ISBN13: 9789461934475
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 43606585
Goodreads Rating: 3.00
publisher:
Format: ebook
In het begin van de zeventiende eeuw krijgt Gideon Richter een landgoed in de omgeving van Dordrecht. Op de resten van een oud kasteel wil hij zijn landhuis laten bouwen. Tijdens de bouw ontdekt men een oude crypte. Hij onderzoekt de crypte en vindt een kist met drie schijven en enkele boekwerken. Meteen raakt hij in de ban van de eigenschappen van de schijven en het verhaal van een man genaamd, Efestus. Claudius Mingus stuurde,…

Mooi verhaal, tot dusver, waarbij het jammer is dat er op een gegeven moment een stap van enkele eeuwen werd gemaakt om het boek deze tijd in te brengen. Ook dit boek bevatte helaas erg veel spel- en grammatica fouten, en er vielen zelfs woorden weg. Iedere tekstverwerker heeft wel een spellings en grammatica checker. Gebruik die. Ik kan me voorstellen dat Jan Snippe gekozen heeft om deze boeken ongeredigeerd te laten om de boeken voordelig aan te bieden, maar de teksten nog een keer door lezen voor deze te publiceren zou niet overbodig zijn.

Nu de schijven in onze tijd bij elkaar zijn gekomen, vraag ik me af wat er verder nog kan komen. Ben benieuwd naar het vierde alternatief.

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.