De Verloren Van Eyck (Suske en Wiske, #351)

door | 13 februari 2020
De Verloren Van Eyck (Suske en Wiske, #351)
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789002268731
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 51227235
Goodreads Rating: 0.00
Suske is een grote fan van Jan Van Eyck en vooral van diens kwaliteiten als geheim agent. Wanneer Jan van Filips de Goede een speciale opdracht krijgt, reist Suske stiekem met hem mee. Helaas voor Suske had Wiske net hetzelfde idee... Ze doen er alles aan om op een goed blaadje bij Jan te komen, maar die is eigenlijk vooral met zichzelf bezig!

Tja… wat hier nu weer van te zeggen. Het was weer een typische Suske en Wiske verhaal, die ditmaal gehaal in het verleden plaats vond.

Suske is een beetje een macho figuur, die vindt dat meisjes geen spion kunnen worden. Wiske probeert te bewijzen dat ze dat wel kunnen. Hij is een grote fan van de spion Van Eyck, en als hij hoort dat die een belangrijke opdracht krijgt, probeert hij mee te gaan. Ook Wiske besluit om mee te gaan, en samen verstoppen zij zich in een grote kist. Jerom gaat mee als lijfwacht van de spion.

Lambik en Sidonia krijgen de opdracht om hun intrek te nemen in het huis van Van Eyck, waar Lambik het niet kan laten om zich te bemoeien met het schilderwerk ‘Lam Gods’, waar Van Eyck eigenlijk aan zou moeten werken.

Als Jerom mee speelt, heeft zo’n verhaal/avontuur naar mijn gevoel iets minders, de actie lijkt makkelijker, want… Jerom deelt even een paar tikkies uit, kletst wat koppen tegen elkaar en zie hier… hij heeft overwonnen.

Al met al 3 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.