De Verloren Kolonie

door | 1 mei 2019
The Lost Colony
Author:
Series:
Series Number: 5
ISBN13: 9789047500483
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 6993784
Goodreads Rating: 4.00
Format: Paperback
Het vijfde boek over Artemis - het spannendste tot nu toe!Een tweede jong genie heeft ontdekt dat elf en echt bestaan, en ze is vastbesloten er eentje te vangen voor wetenschappelijk onderzoek. Jammer genoeg zit ze achter een demon aan - nou net de gevaarlijkste elfensoort voor mensen. Alleen een eeuwenoude tijdsbetovering scheidt de demonen nog van de mensheid en Artemis Fowl moet voorkomen dat de betovering wordt verbroken. Anders zal het bloeddorstige volk zijn…

Beter dan zijn voorganger (bedrog van Opal.

Artemis heeft zijn criminele leven (grotendeels) opgegeven, en speurt nu de wereld rond op jacht naar demonen. Hij heeft ontdekt dat hun wereld instort. Op zijn weg wordt hij gekweld door gedachten aan mooie meisjes (die rot-hormonen ook), en een nieuwe, kwade, genie.

Artemis komt na wat omzwervingen terecht op het eiland waar de demonen leven. Dit eiland bevindt zich buiten het tijdveld van de Aarde. De tijd gaat daar met vreemde sprongen voorbij, of moet nog komen. Een tijdbom dreigt de boel op te blazen. Met behulp van een paar demonen, een elf en twee heksenmeesters moet Artemis proberen het eiland Hybras te redden.

Het einde viel me tegen. Artemis komt drie jaar later terug op Aarde, en heeft nu een tweeling als broertje. Natuurlijk, het kan, maar het komt me een beetje gezocht over. Minerva kwam iedere schoolvakantie over om naar Artemis te vragen… Puppy-love?

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.