De toorn van een waanzinnige God (De saga van de duistere oorlog #3)

door | 1 mei 2019
Wrath of a Mad God
Genre:
ISBN13: 9789024529339
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 20403409
Goodreads Rating: 4.03
Format: Hardcover
Terwijl Puc met zijn zoon Magnus en de kleine gokker Nakur op de Dasati-wereld nog altijd naar de juiste antwoorden zoekt, ontdekt Miranda op Kelewan dat de Dasati voet hebben gezet op deze wereld. Het heeft er zelfs alles van weg dat ze een stukje van hun eigen wereld hebben meegebracht. Ook wordt Miranda duidelijk dat de Dasati alle leven op de planeet zullen uitroeien als er niet snel iets gebeurt. Zonder Pucs hulp zal…

Het einde van de ‘duistere oorlog’. Na al die boeken waarin hij een rol speelde, komen we nu eindelijk wat meer te weten over Nakur. Op sommige momenten werd het verhaal ingewikkeld, maar in het algemeen was het vrij logisch. Het verhaal speelde zich voornamelijk af op een andere wereld (en zelfs een andere ‘realiteit’).

Een aantal verhaallijnen die begonnen in Magiër (19 boeken geleden) worden nu afgesloten.

In het begin van deze reeks (of was het de vorige, ben een beetje de tel kwijt) introduceerde Feist een aantal personages (Jimmy, Tad, Zane, Jommy, Servan en Grandy), maar heb het idee dat die later meer werden gebruikt als bladvulling. Af en toe kwamen ze eventjes voor, maar waren daarna al gauw weer vergeten.

Beetje teleurgesteld in de dood van een paar karakters (view spoiler), maar misschien was dat wel nodig voor de volgende reeks.

Net als alle andere boeken van Feist aan het einde van een reeks, bouwt ook dit boek weer naar een volgende reeks toe.

(sorry als dit een beetje chaotisch overkomt, maar dit zijn zo de dingen die nu bij mij opkomen, terwijl ik gammel achter het toetsenbord zit te typen)

Categorie: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.