De Marionettenspeler (Het Geheim van Askir, #4)

door | 22 oktober 2020
Der Herr der Puppen.
Series Number: 4
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789024558551
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 17370066
Goodreads Rating: 4.35
De krijger Havald, de halfelfin Leandra en hun metgezellen zijn op zoek naar een manier om weg te komen uit de exotische stad Gasalabad en hun reis naar Askir te hervatten. Het is hun enige kans om hulp te vinden tegen de macht van de heerser van Thalak, de gewelddadige tiran Kolaron, die hun thuisland dreigt te vermorzelen.Maar Kolarons hand reikt tot diep in Gasalabad en het gezelschap kan maar met moeite ontsnappen aan een…

Havald, Leandra en hun reisgenoten zoeken nog steeds naar een manier om hun reis naar de stad Askir te vervolgen. Daar hopen zij hulp te krijgen in de strijd tegen de strijdlustige heerser van Thelak, Kolaron. Zijn macht reikt echter tot in Gasalabad.

Havald en zijn groep verblijven nog steeds in Gasalabad, in afwachting van het huwelijk tussen emira Faihlyd en haar verloofde Armin. Havoald komt er achter dat hun onzichtbare vijand machtiger is dan zij hadden gedacht. Hij blijkt zowel een necromant en magiƩr te zijn. Bovendien kan hij de krachten van de door hem gedode mensen overnemen .

Het verhaal blijft mooi en boeiend, ondanks het feit dat de hoofdpersonen nu al geruime drie boeken in Gasalabad verblijven, een van de zes koninkrijken in het imperium die ze door moeten op weg naar hun eindbestemming, Askir. Het boeiende is er nu wel een beetje af en wordt zelfs een beetje langdradig. Tijd dat de groep verder reist en nieuwe vrienden en medestanders gaat ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.