De Kroonraad (Das Geheimnis von Askir, #6)

door | 31 oktober 2020
Der Kronrat
Series Number: 6
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9789024561865
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 18136728
Goodreads Rating: 4.41
Het reisgezelschap van de moedige krijger Havald heeft eindelijk zijn bestemming bereikt: de havenstad Askir. Maandenlang heeft de groep eindeloze woestijnen en onstuimige zee├źn moeten trotseren om aan te komen in de stad. Menig vijand is verslagen om Askir te vinden, maar de strijd is nog lang niet ten einde.Door een eeuwenoude profetie leert Havald dat hij degene zal zijn die het startsein zal geven voor de oorlog van de goden, maar ook dat hij…

Om de wereld te redden, moet Havald de profetie laten uitkomen… Maar dat betekend dat hij moet sterven..

Eindelijk hebben Havald en zijn groep Askir bereikt. menig vijand is verslagen, maar nog is de strijd niet over. Er moet veel gebeuren voor er weer vrede is in de wereld.

Via een profetie hoort Havald dat hij het is die het startsein geeft voor de oorlog, maar ook dat hij het gevecht met zijn tegenstander zal verliezen.

Dit was het laatste boek uit de serie ‘Geheim van Askir’, maar het verhaal gaat verder in de serie ‘Oorlog der Goden’. Zal Havald daarin weer herrijzen?

Op sommige momenten vond het verhaal langdradig worden, met soms herhaalde beschrijving. Personages zijn goed uitgediept en de wereld heeft een prettig opbouw.

Voor de gehele serie geef ik 4 sterren, voor dit laatste deel 3/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.