De IJzeren Prinses

door | 5 mei 2020
Clockwork Princess
Categorie:
ISBN13: 9789048826957
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 27421518
Goodreads Rating: 4.58
Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa Gray.Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden. Ondertussen realiseert Tessa zich dat zijzelf de enige is die haar kan redden. Maar kan één…

Tessa wordt ontvoerd door de Helse Creaties van Mortmain. Jem en Will doen er alles aan om haar te redden. Tessa intussen realiseert zich dat zij de enige is die haar kan redden.

Ik vond het einde en de epiloog van het boek teleurstellend, maar ook het hele verhaal (inclusief de vorige delen) deed mij niet veel. Ik kon geen van de personages nou echt waar ik me mee kon identificeren, bleef me een buitenstaander voelen in de boeken.

Ik ben deze wereld van Cassandra Clare eventjes zat, en ga wat anders lezen. Misschien dat ik na een of twee andere boeken deze wereld weer bezoek ga brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.