Cursed by Furies

door | 23 februari 2020
Cursed by Furies
Author:
Series Number: 1
Categorie:
Genre:
ISBN13: 9781088922415
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 48111872
Goodreads Rating: 4.29
What if the myths were all real? Start the series that brings a complex web of real-world mythology into modern times. Experience the romance and live the fantasy. Mythic fiction at its best!1000 years ago the Elves nearly destroyed their species through war. As punishment, their ancestors cursed them and trapped them on the Earthly plane.Priscilla Forester is a 500-year-old Cursed Elf, with abilities far different from most. She knows there is some secret about…

Een paar opmerkingen:

  • Ik weet dat dit een boek is die ik als een Early Review copy kreeg. Ik weet ook dat ik deze niet aan iemand anders weg mag geven, verkopen etc. Een herinnering op de titel pagina, en eventueel het einde, okay. Maar op IEDERE hoofdstuk?
  • Een van de dingen die mij irriteren in teksten zijn dingen als ‘thinking to him self’ of ‘laughing to him self’ en meer. Dit boek maakt veel gebruik van dit soort woorden

Verder ben ik niet echt onder de indruk van het boel. ik geef het twee sterren. Tot aan het eind was het voor mij een raadsel waar het hele verhaal nu over ging, en leken er diverse verhalen door elkaar te lopen. Misschien is het dat Engels niet mijn moedertaal is, ik weet het niet, maar dit boek was in ieder geval niet iets voor mij.

Het boek geeft een draai aan hoe elfen en demonen normaal gesproken gezien worden. Regelmatig werd ik het het verhaal gehaald door de manier van schrijven. Dit zou een fantasy verhaal moeten zijn, maar ik kon die niet ontdekken, buiten het feit dat er elfen en Goden in voorkomen.

Ben nog niet overtuigd om het volgende deel te gaan lezen, het deel dat ik eigenlijk ‘gewonnen’ had in de Early Review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.