Angst

door | 5 december 2019
Fear
Series Number: 5
Categorie:
ISBN13: 9789000309900
Book URL: GoodReads.com
Goodreads ID: 16023674
Goodreads Rating: 4.24
De kinderen in Perdido Beach hebben het leven in de plotseling ontstane koepel tot nu toe overleefd, ondanks de honger en alle andere ontberingen. En dat terwijl de Duisternis langzaam probeert binnen te sluipen in de ge├»mproviseerde wereld waarin de kinderen leven. De vijand heeft zijn ergste verschijningsvorm ooit aangenomen: angst. Het leven in de FAKZ wordt totaal ontwricht wanneer de Duisternis letterlijk de macht grijpt: de koepel waarin de kinderen van de FAKZ leven,…

Ondanks alle honger en andere ontberingen hebben de kinderen het leven onder de koepel van de FAKZ (Fallout Alley Kids Zone) overleefd. Maar ze zijn nog steeds niet veilig.

Het was al weer een tijd geleden dat ik de eerdere delen had gelezen, en pas onlangs kwam ik in het bezit van de laatste twee delen (via Koboplus).

Dit boek is zeker niet voor de tere zieltjes. Het gaat om overleven, overleven op de hardste manier. In dit boek lezen we ook wat meer over wat er buiten de koepel gebeurt. Hoe de ouders proberen te overleven, dat het een grote aantrekkingskracht heeft op dag-toeristen. We lezen dat het leger is ingezet, en dat er van het hoogste niveau een opdracht komt om een kernbom te laten ontploffen onder de koepel.

De koepel wordt langzamerhand steeds donkerder. Wat begint als een zwarte vlek, groeit al snel, tot het uiteindelijk de hele koepel overwoekerd. En met dat de koepel donkerder werd, ook het verhaal werd duisterder.

Een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.