En toen was die stuk

Na iets meer dan 6 maanden gebruik te hebben gemaakt van mijn e-reader wou deze vanavond opeens niet meer mee doen 🙁

’s Morgens was er nog geen vuiltje aan de lucht, en heb ik nog lekker een heel stuk gelezen. ’s Middags ben ik weg gegaan naar familie om daar koffie te drinken, en heb dus de e-reader uitgedaan. Eenmaal weer thuis, na een paar uur, wou ik verder gaan met lezen, maar helaas…, alleen maar een blank scherm

Heb de e-reader nu maar ingepakt, om deze morgen op te sturen naar Coolblue, in de hoop dat ze hem zo snel mogelijk weer retourneren. Was net lekker op weg in een serie boeken, en zou het jammer vinden als ik de draad hierdoor nu kwijt raak.

In de tijd dat de e-reader weg is ga ik maar boeken lezen gemaakt van papier, daar heb ik per slot van rekening ook nog het een en ander van liggen.