Artis deels toegankelijk

Artis, dat tot voor kort assistentie-honden de toegang weigerde laat nu het volgende weten:

In samenspraak met Stichting Gebruikers Assistentiehonden is er een speciale route voor bezoekers met een assistentiehond uitgestippeld, waarbij recht gedaan wordt aan de veiligheid van de assistentiehond en de dieren van ARTIS. Daarnaast wordt er alleen toegang verleend aan assistentiehonden die alle benodigde inentingen hebben gehad. De route kan opgehaald worden aan de kassa’s

Vraag van mij is nu, is dit een verplichte route, en in hoeverre kan dan zoveel mogelijk genoten worden van dit park. Kunnen we bijvoorbeeld de vlinders in de vlindertuin zien, of de vale gieren of… .

Zal er zelf niet gauw heengaan, maar… het is een overwinning

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *