Dankzij hulphond geen nachtmerries meer

Uit de Montferland Nieuws

Marcel ter Voert uit Didam lijdt aan een chronische posttraumatische stressstoornis (PTSS), voortgekomen uit zijn ervaringen als dienstplichtig militair in Libanon. Na een moeilijke tijd van spanningen, slecht slapen en nachtmerries lijkt er voor hem weer licht aan de horizon te zijn gekomen door de komst van Lorens, een PTSS-hulphond.

Als 18-jarige voor een half jaar uitgezonden worden naar Libanon ging hem niet in de koude kleren zitten. Hij maakte erbarmelijke omstandigheden en levensbedreigingen mee. Eenmaal terug in Nederland probeerde hij zijn leven weer op te pakken en Libanon ver achter zich te laten. Hij trouwde en kreeg een gezin.

(lees verder op de site van Montferlandnieuws.nl)

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *