Wielrenner zegt ‘sorry’

Eerder berichtten wij over hoe een wielrenner tot twee keer toe een gebruiker van een assistentiehond bedreigde. Vandaag kregen we dit te lezen:

bericht van Ben op Facebook:

Wielrenner Remco bied excuses aan voor mishandeling
Vanmorgen tijdens het uitlaten van Anton werd ik weer rechts ingehaald door, je raad het al, de wielrenner. “niet schrikken ” riep de man” ik wil je vertellen dat ik me diep en diep schaam voor wat ik jou en Anton heb aanIk hegedaan Ben”. “Ik heb een slechte periode achter de rug maar ik mocht dat niet op U en uw hond uitwerken”! “Al weken zet mijn vrouw me onder druk om aangifte te doen maar door de nationale en zelfs internationale aandacht die mijn actie teweeg heeft gebraacht kon ik dit niet doen vanwege het werk dat ik doe!” “Ik heb de wielersport op een schaamtelose manier naar beneden gehaald en daarvoor vraag ik u mijn excuses te aanvaarden” Hij pakte en schudde mijn hand en aaide Anton over zijn kop. Toen hij wegreed riep hij “nogmaals sorry en ik heet Remco”.
Eenmaal thuis heb ik dit voorval gemeld bij de politie Langstraat

Mooi gebaar Remco, maar een bloemetje voor Ben en wat lekkers voor Anton had zeker niet misstaan. Ben roept de fietser Remco op om een donatie te doen aan Stichting Hulphond Nederland, waarna hij de aangifte bij de politie zal intrekken

BD

KAATSHEUVEL – De wielrenner die vorige maand Ben Arends en zijn hulphond mishandelde in Kaatsheuvel, heeft zijn excuses aangeboden. Dat meldt Arends. Het incident met de hond gebeurde op zaterdag 23 juli ter hoogte van de Europalaan in Kaatsheuvel. Vervolgens kreeg Arends naar eigen zeggen de woensdag erna op de Horst zélf een tik tegen zijn hoofd

Klik voor het hele artikel

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *