Pijnelijke poot

Gisteren iets verkeerds gedaan denk ik. Plotseling deed mijn rechter voorpoot ontzettend pijn. Maar ja, ben een stoere vent, dus heb ik eerst een hele poos gewoon doorgelopen, tot de baas het merkte.  Die heeft vanmorgen vroeg de dierenarts gebeld, en moest daar om half 3 zijn. Kom ik daar binnen zitten er een paar katten te miauwen. Niets aan die beesten.

Eindelijk bij de dokter krijg ik een snuitje om. Alsof ik die vent ging bijten. Nee, dan liever die vrouw die er bij stond. Maar ja… Ging dus niet he.   Moest ik op zo’n hele rare tafel klimmen. Tillen ze me opeens op, en gaat die vent mij aan mijn zere voet knijpen  joh. Echt niet normaal. En daarna drukte hij ook nog eens een prik in mijn billen…

Gelukkig kreeg ik daarna wel wat lekkers. Nu moet ik veel rusten en maandag de baas oplaten bellen hoe het gaat.

O ja. Hij denkt dat ik een gekneusde bot heb bij mijn teen.

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *